Σερέλης: «Με 20 λάθη εκτός έδρας είναι αδύνατο να κερδίσεις»
Στα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Tα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν αυτά που κόστισαν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα της ΕΡΤ.
Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας προπονητής δεν έχασε την πίστη του ενόψει του Game 4 της σειράς τονίζοντας πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για το 2-2.
Όσα είπε ο Σερέλης:
Για το ματς: «Δεν ήμασταν καλοί, φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε 20 λάθη εκτός έδρας, αδύνατον να κερδίσεις έτσι».
Για το επόμενο ματς: «Την Πέμπτη πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Σήμερα ξεκίνησαν όλα από την επίθεσή μας, βγήκαμε εκτός ρυθμού και στην άμυνά μας. Δεχτήκαμε πόντους με τρόπους που δεν θέλαμε. Ήταν ένα κακό βράδυ για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα την Πέμπτη για να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ».
Για εύκολους πόντους που χάθηκαν: «Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα χάσεις και κάποια λέι απ. Δεν λειτουργούσαμε καλά επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθαρές αποφάσεις και μας στοίχησε στην άμυνα. Δεν δεχτήκαμε πολλούς πόντους, αλλά δεχτήκαμε πόντους με τρόπο που δεν θέλαμε να δεχτούμε».
Για το αν είναι do or die για τον Παναθηναϊκό ο τέταρτος τελικός: «Αν σκεφτούμε πώς ήταν η γενική ατμόσφαιρα πριν ξεκινήσει η σειρά δεν είναι. Έχουμε ένα παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε το 2-2.
Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, ήταν κοντά μας. Η χρονιά ήταν κακή αλλά έχουμε δείξει ότι θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για τον τίτλο. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει και θα επιστρέψουμε εδώ για το πέμπτο παιχνίδι».
- Μπαρτζώκας για Μιλουτίνοφ και Τζόουνς: «Θα δείξει η τελευταία προπόνηση…»
- Αυστρία: Ακυρώθηκαν πτήσεις στο αεροδρόμιο της Βιέννης λόγω έντονων χιονοπτώσεων
- Επίδομα ενοικίου: Για ποιους λήγει – Τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν να το εισπράττουν
- Μητσοτάκης με γερουσιαστές των ΗΠΑ: Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο
- Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Η πολιτική σου υπονομεύει ευθέως την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας
- «Διεθνές Αεροδρόμιο Ντόναλντ Τραμπ»: Ο Αμερικάνος πρόεδρος δίνει το όνομα του σε αερολιμένα της Φλόριντα
