Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Σε παραλήρημα παραμένει ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του
Στο ΠΑΓΝΗ θα συνεχίσει να κρατείται ο νεαρός άνδρας μέχρι να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια που έχουν αναλάβει την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας μιας 36χρονης από τον σύντροφό της στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στην Κρήτη.
Οι δικαστικοί λειτουργοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να μπορέσει να απολογηθεί ο 36χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε παραλήρημα και να λέει ότι υπάρχουν πρόσωπα που τον καταδιώκουν και ότι κάποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα που θέλουν να τον εξοντώσουν επαγγελματικά.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive, εισαγγελέας και ανακρίτρια τον άκουσαν, ωστόσο δεν ελήφθη κάποια απόφαση για την προφυλάκισή του ή όχι.
Θα παραμείνει στο ΠΑΓΝΗ
Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν μέχρι να ληφθεί απόφαση να παραμείνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Παράλληλα, ζητήθηκε να πραγματοποιηθούν όλες οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες και ειδικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να κριθεί αν ο 36χρονος δράστης έχει ψυχιατρικά ζητήματα ή θα οδηγηθεί κανονικά στη δικαιοσύνη.
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ
