
Πάπας Φραγκίσκος: Ξανά στο νοσοκομείο – Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση
Η εγχείρηση «θεωρήθηκε επείγουσα».
Στο νοσοκομείο ξανά ο Πάπας Φραγκίσκος ο οποίος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση λόγω εντερικής απόφραξης.
Ο ποντίφικας μετέβη και το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομεί0 Gemelli της Ρώμης για ιατρικές εξετάσεις ενώ πως μεταδίδει η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano, η εγχείρηση «θεωρήθηκε επείγουσα».
Υπενθυμίζεται ότι, είχε περάσει πέντε ημέρες στο νοσοκομείο με λοίμωξη στους πνεύμονες και τον περασμένο μήνα χρειάστηκε να ακυρώσει τις ακροάσεις λόγω έντονου πυρετού.
Το Βατικανό μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τον ακριβή λόγο της σημερινής επίσκεψής του.
Τον Ιούλιο του 2021 αφαιρέθηκε μέρος του παχέος εντέρου του σε μια επέμβαση που στόχευε στην αντιμετώπιση μιας επώδυνης πάθησης που ονομάζεται εκκολπωματίτιδα.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



