Στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός του Βελγίου μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατο
Λίγη ώρα πριν το ατύχημα είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον γιο του
Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γάνδης διακομίστηκε ο Πρωθυπουργός του Βελγίου, Αλεξάντερ ντε Κρόο ύστερα από ατύχημα που είχε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ενώ έκανε ποδήλατο με τον γιο του κοντά στο σπίτι του στη Φλάνδρα, αναφέρει το VRT.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, ο Βέλγος Πρωθυπουργός έπεσε από το ποδήλατο και για λίγο έχασε τις αισθήσεις του.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, οι οποίες όμως δεν έδειξαν κάτι. Σύμφωνα με το γραφείο του, θα επιστρέψει στο σπίτι του.
Μάλιστα, λίγη ώρα πριν το ατύχημα είχε ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον γιο του, πριν ξεκινήσουν τη βόλτα τους με τα ποδήλατα.
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ


