Οι ερευνητές της UEFA ζητούν αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ευρώπη
Η ισπανική εφημερίδα «ABC» επικαλούμενη πηγές της στην UEFA, αναφέρει πως οι ερευνητές εισηγούνται τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Champions League.
Οι άνθρωποι της UEFA που ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση με τις πληρωμές από την Μπαρτσελόνα στον πρώην αρχιδιαιτητή εισηγούνται τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League.
Συγκεκριμένα, οι δυο ερευνητές της UEFA, Μίριαμ Κόλερ και Ζαν-Μισέλ Λέουμπα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Καταλανοί πρέπει να αποκλειστούν για έναν χρόνο από όλες τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.
Θυμίζουμε πως, πρόκειται για την υπόθεση που αφορά την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει καταβάλει μεταξύ του 2016 και του 2018, συνολικά 1,4 εκατ. ευρώ, σε εταιρεία ιδιοκτησίας του τότε αντιπροέδρου της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας της ισπανικής Ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα.
- Η Ρωσία τιμά τον Καποδίστρια – Η δήλωση της Ζαχάροβα
- Η ποινή του Ποντένσε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
- Πώς αποκαλύφθηκε η δράση σωφρονιστικού υπαλλήλου που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών – Τα «αλμυρά» και το «γλυκό»
- Φιλιππίνες: 51χρονη food vlogger πέθανε αφού έφαγε «καβούρι του διαβόλου» για τα social media
- Νίκος Ανδρουλάκης σε κυβέρνηση: Επιχειρείτε να φορέσετε φιλεργατικό προσωπείο
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Τα όνειρα και η ελπίδα «γεννιούνται» στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη


