Βροχοπτώσεις στην Ισπανία: Ποτάμια οι δρόμοι στη Μούρθια – Παρασύρθηκε αυτοκίνητο
Μετά την ξηρασία, ήρθαν καταρρακτώδεις βροχές στις περιοχές της Μεσογειακής ακτής της Ισπανίας.
Καταρρακτώδεις ήταν οι βροχές που έπεσαν στις περιοχές της Μεσογειακής ακτής της Ισπανίας, ενώ είχε προηγηθεί μια μεγάλη περίοδος ξηρασίας.
Στη Μολίνα ντε Σεγούρα στην νοτιοανατολική πλευρά της Μούρθια, βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media αποτυπώνουν τι προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις. Υπάρχουν αναφορές για παράσυρση αυτοκινήτων, ενώ ακόμα και πεζοί εκτέθηκαν σε κίνδυνο.
Μάλιστα, ένα αγοράκι έπεσε από το καροτσάκι του όταν η μητέρα του επιχειρούσε να περάσει από έναν πλημμυρισμένο δρόμο, με έναν περαστικό να τους σώζει και να τους μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.
Αυτοκίνητο επιχείρησε να περάσει από άλλο πλημμυρισμένο δρόμο, ωστόσο το νερό ήταν πολύ και παρέσυρε το όχημα παρά τις προσπάθειες του οδηγού.
Δείτε βίντεο
A video from Spain’s southeastern Murcia region showed a driver being swept away by fast-flowing floodwaters https://t.co/BM9X8fCEw3 pic.twitter.com/bP6ISWHN4D
— Reuters (@Reuters) May 27, 2023
Σύμφωνα με το Reuters, ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν επίσης την κεντρική Ισπανία και την πρωτεύουσα Μαδρίτη και τις περιοχές γύρω από αυτήν.
- Eternity C: Το μήνυμα του Έλληνα φρουρού που επέζησε της επίθεση των Χούθι
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης σε άστεγους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες
- Μπαρτζώκας: «Ο Μόρις είναι έμπειρος και έξυπνος, θα μας ανεβάσει επίπεδο»
- Από τον Προκόπιεφ στην Μπίλι Άιλις: Γιατί αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να πούμε ότι ένα τραγούδι είναι «χριστουγεννιάτικο»;
- Πάπας Λέων: «Αναθέτουμε την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της ειρήνης» – Η αναφορά στην Ουκρανία
- Σοκ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Νεκρός στο ξενοδοχείο 27χρονος Νορβηγός αθλητής


