
Κατιάνα Μπαλανίκα: Με βαθιά οδύνη αποχαιρετά τον Στηβ Κακέτση
Στο πλευρό της ηθοποιού ο γιος της.
Υποβασταζόμενη από τον γιο της Μάκη, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση έφτασε στο νεκροταφείο Παπάγου τη Δευτέρα το πρωί η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κηδεία του γνωστού επιχειρηματία.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η ηθοποιός
Η ηθοποιός, φανερά καταβεβλημένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την παραμικρή δήλωση.
Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (18/5) σε ηλικία 73 ετών έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Η Κατιάνα Μπαλανίκα, παρότι είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του μέχρι και το τέλος του.
Στη νεκρόσιμο ακολουθία βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του επιχειρηματία ανάμεσα τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Κάτια Δανδουλάκη.
- Ακράτα: Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στην Άμπελο – Δεν απειλούνται σπίτια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μητέρες που έχασαν από την προσοχή τους τα ανήλικα παιδιά τους
- Στην Αθήνα στις 24 και 25 Απριλίου ο Μακρόν – Νέα αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας
- LIVE: Ολυμπιακός – Άρης
- Euphoria, τρίτη σεζόν – «Bρώμικη, απελπισμένη και σίγουρα δεν άξιζε την αναμονή»
- Πληθωρισμός: Η γεωπολιτική νευρικότητα και τα κλειστά Στενά του Ορμούζ ναρκοθετούν την αποκλιμάκωση των τιμών



