Ρελάνς της Σίτι που θέλει να κρατήσει Γκουντογκάν στο Έτιχαντ
Εδώ και αρκετό καιρό ο Γκουντογκάν φαινόταν κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα, όμως η Σίτι ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση νέου συμβολαίου που δύσκολα θα αρνηθεί.
Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι ένας από τους… αντιτουριστικούς παίκτες του ρόστερ της Σίτι. Κάνει πολλή δουλειά στον χώρο του κέντρου και βοηθά τόσο στη συνοχή της ομάδας στον άξονα, όσο και δημιουργικά και επιθετικά έχοντας συμμετοχή σε 16 γκολ μέσα στη σεζόν (9 γκολ+7 ασίστ), αριθμός αξιομνημόνευτος για τη θέση που αγωνίζεται.
Μάλιστα ήταν ένας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησε στη μεγάλη αντεπίθεση της Σίτι με το ρεκόρ των 14 ματς χωρίς ήττα (13Ν-1Ι), αγωνιζόμενος ως βασικός και αρχηγός στα 12 από αυτά και πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ (6 γκολ και 3 ασίστ).
Στα 32 του ο Γκουντογκάν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του και προετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ. Το ματς που κατά πολλούς θα ήταν το κύκνειο άσμα του τουρκικής καταγωγής αλλά διεθνούς με τη Γερμανία μέσου, αφού συνδέονταν έντονα με μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα, μιας και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου.
Οι Times όμως έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα με ρεπορτάζ που αναφέρει αλλαγή στάσης της Σίτι στην περίπτωση του Γκουντογκάν. Ο σύλλογος είχε προτείνει στον παίκτη μονοετή επέκταση συμβολαίου κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε θέλοντας μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, κάτι που πλέον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να το πετύχει καθώς η απόδοσή του και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα, έχει… κινητοποιήσει τη Σίτι, με τον Γκουαρδιόλα έτσι και αλλιώς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.