Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όσα πρέπει να ξέρεις για τη Ρεάλ και τις απουσίες της στον τελικό

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη Ρεάλ και τις απουσίες της στον τελικό

Η Ρεάλ έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τσους Ματέο να αντιμετωπίζει προβλήματα στις θέσεις «4» και «5».

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τον μεγάλο τελικό της Euroleague με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς που θα γίνει στη Zalgirio Arena του Κάουνας στις 20:00.

Οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασίας τους και έχει ξεκαθαριστεί ποιοι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για να σηκώσουν το βάρος και τις αυξημένες πνευματικές και σωματικές απαιτήσεις μιας τέτοιας αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει… λευκό ιατρικό δελτίο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να τους χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ όμως αναμένεται να έχει αρκετές απουσίες κυρίως στη ρακέτα και στις θέσεις «4» και «5». Συγκεκριμένα ο Τσους Ματέο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αναπληρωματικού Ισπανού γκαρντ Κάρλος Αλοθέν και του πολύ σημαντικού φόργουορντ, Γκάμπριελ Ντεκ, με αμφότερους να είναι τραυματίες και να απουσιάζουν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Η τελευταία απουσία αφήνει τον Ντζάναν Μούσα να παλεύει… μόνος απέναντι στα θηρία του Ολυμπιακού, αφού η συνύπαρξη του Βόσνιου με τον Ντεκ ήταν από τα σημεία υπεροχής των Μαδριλένων σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Απών θα είναι και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε μετά την εγκληματική λαβή πάλης που έκανε στον Έξουμ κατά τη διάρκεια του απίστευτου καυγά των παικτών της Ρεάλ με αυτών της Παρτιζάν, που του απέφερε την ποινή… χάδι των 5 αγωνιστικών.

Στην ίδια λίστα κανονικά πρέπει να μπει και ο Βενσάν Πουαριέ, ο αναπληρωματικός ψηλός του Ταβάρες, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γάμπα. Οι Ισπανοί όμως δεν τον δίνουν εκτός αποστολής αλλά αναφέρουν πως κατά 99% δεν θα αγωνιστεί κάνοντας και τα απαραίτητα επικοινωνιακά… παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η «ασάφεια» όσον αφορά τις δύο τελευταίες θέσεις της αποστολής, μας και ο Τσους Ματέο πρέπει να επιλέξει δύο παίκτες από τους Αλμπέρτο Αμπάλδε, Έλι Εντιαγέ και Πετρ Κορνελιέ, με τον κόουτς της Ρεάλ να επιλέγει τους πρώτους δύο στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024