Εκλογές 2023: Έγραψαν συνθήματα και έριξαν φυτοφάρμακο σε εκλογικό κέντρο στο Μεσολόγγι
Παρατράγουδα στο Μάστρο Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου
Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στο δημοτικό σχολείο στο Μάστρο Οινιάδων στο Μεσολόγγι. Όταν έφτασαν οι αρμόδιοι για να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, είδαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους ενώ στον αέρα υπήρχε μια έντονη μυρωδιά από φυτοφάρμακο.
Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι έριξαν φυτοφάρμακο στις αίθουσες τους σχολείου και έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους.
Σήμερα το πρωί υπήρξε κινητοποίηση ώστε να καθαριστούν τοίχοι και χώροι ωστόσο η δυσφορία από το φυτοφάρμακο τους ανάγκασε να μεταφέρουν το εκλογικό κέντρο στο νηπιαγωγείο του χωριού και η ψηφοφορία ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση.
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ταρέμι (vid)
- Ο Μπονγκ Τζουν-χο δεν πιστεύει «ότι η κινηματογραφική εμπειρία θα εξαφανιστεί τόσο εύκολα»
- Άστoν Βίλα – Άρσεναλ 2-1: Πήραν το ντέρμπι οι «χωριάτες» και… χαμός στην κορυφή της Premier League
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό
- «Έκλεψε» η Black Friday λεφτά από τα Χριστούγεννα; – Τι έδειξε το ταμείο
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ

