Τον χτύπησαν με στυλιάρι μπροστά στον γιο του γιατί αργούσε να παρκάρει
Με στυλιάρι και έναν γρύλο επιτέθηκαν οι επιβάτες οχήματος σε οδηγό που προσπαθούσε να παρκάρει.
Επίθεση μπροστά στα μάτια του γιου του δέχτηκε τη Δευτέρα, ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη από άλλους οδηγούς που βιάζονταν να διασχίσουν έναν δρόμο με μεγάλη κίνηση.
Σύμφωνα με το grtimes, δύο άνδρες και μία γυναίκα, αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βιάζονταν να διασχίσουν με το αυτοκίνητό τους τον δρόμο στον οποίο επικρατούσε μποτιλιάρισμα.
Αρχίσαν να επιτίθενται φραστικά σε οδηγό προπορευόμενου οχήματος ο οποίος προσπαθούσε να παρκάρει.
Με τη χρήση ενός γρύλου και ενός ακόμη μεταλλικού αντικειμένου προκάλεσαν αρχικά φθορές στο όχημά του και στη συνέχεια επιτέθηκαν στον ίδιο και στον γιο του που πήγε να τον βοηθήσει.
Ειδικά ο πατέρας φέρεται να δέχτηκε και χτυπήματα στο κεφάλι και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα βλέμματα περαστικών και άλλων οδηγών.
Τράπηκαν σε φυγή αλλά προσήχθησαν οι δράστες – Στο νοσοκομείο πατέρας και γιος
Οι τρεις δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό και άρχισε αμέσως τις αναζητήσεις, κατάφερε πολύ γρήγορα να εντοπίσει το όχημά τους και να το ακινητοποιήσει προσαγάγοντας τους φερόμενους ως δράστες.
Πατέρας και γιος που δέχτηκαν επίθεση παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
- Βενεζουέλα: Νυχτερινή εμφάνιση της Ματσάδο στο Οσλο – Η επιτροπή Νόμπελ καλεί τον Μαδούρο να «αποσυρθεί»
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά


