Έναν 17χρονο κι έναν 18χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί στη Χαλκιδική, ύστερα από καταγγελία 16χρονου ότι τον έδεσαν σε δέντρο και τον χτύπησαν.
Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το μεσημέρι, όταν ο 18χρονος, ο οποίος φέρεται να γνώριζε τον 16χρονο, τον πλησίασε και στη συνέχεια πήγαν μαζί σε δασική περιοχή, απ’ όπου ο 18χρονος έφυγε για λίγο κι επέστρεψε μαζί με τον 17χρονο, με τον οποίο -σύμφωνα με την καταγγελία- έδεσαν τον 16χρονο και τον χτύπησαν ζητώντας να τους δώσει χρήματα που φέρεται να τους χρωστούσε.
Ο 16χρονος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά το περιστατικό ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία, που συνέλαβε τους δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, παράνομη βία και σωματική βλάβη.
Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.
«Ο ρόλος των γονέων είναι να παραμένουν ήρεμοι και υποστηρικτικοί», συμβουλεύουν οι ειδικοί - Η σημασία της διαχείρισης της πίεσης εκ μέρους των μαθητών, έπειτα από κάθε εξεταζόμενο μάθημα
Παράλληλα με τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής, έχει ενεργοποιηθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο παρεμβάσεων και στις 13 Περιφέρειες της επικράτειας για τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026