
Ενδοοικογενειακή βία στη Μυτιλήνη: Κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση της υγεία του 58χρονου εγκαυματία
Το θετικό όπως επισημαίνουν οι γιατροί είναι ότι δεν έχει επιπλοκές
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 58χρονος Γιάννης ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, μετά από την επίθεση με εύφλεκτο υγρό που δέχθηκε από τη γυναίκα του.
Η οξεία φάση σύμφωνα με τους γιατρούς έχει παρέλθει και είναι ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το θετικό όπως επισημαίνουν οι γιατροί είναι ότι δεν έχει επιπλοκές. Πρόσθεσαν δε ότι θα χρειαστεί πολύ καιρό ακόμα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις από τους πλαστικούς χειρουργούς στα σημεία που έχει υποστεί εγκαύματα.
Κρατούμενη η 48χρονη σύζυγός του
Την ίδια ώρα, στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου παραμένει κρατούμενη η 48χρονη σύζυγός του που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του.
Αναμένεται να μεταφερθεί την Κυριακή στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί και ποιοι θα το λάβουν
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής
- Η ώρα των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αποκάλυψη in: Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο σοκ με τις αιματηρές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού – Το άγνωστο παρασκήνιο
- Υποκλοπές: Αμήχανος και εκτεθειμένος – η προβληματική εμφάνιση Δεμίρη στη Βουλή




