Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η 21η Απριλίου «υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία»
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ανάρτηση για τη σημερινή «σκοτεινή» επέτειο.
Ανάρτηση για τη σημερινή «σκοτεινή» επέτειο της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας στην Ελλάδα έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου έγραψε στον λογαριασμό της Ελληνικής Προεδρίας στο Twitter: «Συνώνυμη της ωμής καταπάτησης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, η επτάχρονη δικτατορία επέφερε σοβαρότατο πλήγμα στη χώρα και κατέληξε στην κυπριακή τραγωδία. Η σκοτεινή επέτειος της 21ης Απριλίου μας υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία».
Η ανάρτηση στο Twitter
Συνώνυμη της ωμής καταπάτησης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, η επτάχρονη δικτατορία επέφερε σοβαρότατο πλήγμα στη χώρα και κατέληξε στην κυπριακή τραγωδία. Η σκοτεινή επέτειος της 21ης Απριλίου μας υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία.
— President GR (@PresidencyGR) April 21, 2023
- Το πετρέλαιο της Βενεζουέλας και το τζογάρισμα Τραμπ – Τίποτα δεν προμηνύεται ρόδινο
- «Hercules the Bear: A Love Story»: Η ιστορία της αρκούδας που μεγάλωσε ως το παιδί ενός ζευγαριού
- Θα είναι το 2026 η χρονιά της ύφεσης των σχέσεων; Πώς η άνοδος των singles αλλάζει τον κόσμο μας
- Τζέι Ντι Βανς: Συναγερμός στις αρχές μετά από συμβάν στο σπίτι του
- Ποιος είναι ο 92χρονος δικαστής υπεύθυνος για την υπόθεση Μαδούρο – Θα κοντράρει ξανά τον Τραμπ η δικαιοσύνη;
- MEGA: Έπιασε κορυφή στην τηλεθέαση με τη μετάδοση του Betsson Super Cup










