Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η 21η Απριλίου «υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία»
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ανάρτηση για τη σημερινή «σκοτεινή» επέτειο.
Ανάρτηση για τη σημερινή «σκοτεινή» επέτειο της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας στην Ελλάδα έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου έγραψε στον λογαριασμό της Ελληνικής Προεδρίας στο Twitter: «Συνώνυμη της ωμής καταπάτησης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, η επτάχρονη δικτατορία επέφερε σοβαρότατο πλήγμα στη χώρα και κατέληξε στην κυπριακή τραγωδία. Η σκοτεινή επέτειος της 21ης Απριλίου μας υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία».
Η ανάρτηση στο Twitter
Συνώνυμη της ωμής καταπάτησης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, η επτάχρονη δικτατορία επέφερε σοβαρότατο πλήγμα στη χώρα και κατέληξε στην κυπριακή τραγωδία. Η σκοτεινή επέτειος της 21ης Απριλίου μας υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία.
— President GR (@PresidencyGR) April 21, 2023
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Βιώσιμες επιλογές και στα παιχνίδια; Και όμως υπάρχουν!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα


