Από αυτόν θα αρχίζουν τα χαφ της Λίβερπουλ τη νέα χρονιά
Η Λίβερπουλ μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Μπέλιγχαμ, έχει βρει τον ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στα «θέλω» του Γιούργκεν Κλοπ και αν αποκτηθεί, θα είναι σίγουρα δείγμα προθέσεων των Ρεντς ενόψει της νέας σεζόν.
Η Λίβερπουλ παίρνοντας μια ρεαλιστική απόφαση, αποσύρθηκε από το μεταγραφικό σίριαλ του Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς θα ήταν καταστροφικό για τον σύλλογο να ξοδέψει 100+ εκατ. ευρώ για έναν και μόνο παίκτη, από τη στιγμή που και οι ανάγκες της ομάδας είναι περισσότερες και δεν υπάρχει η οικονομική επιφάνεια ομάδων όπως οι Σίτι, Τσέλσι, Ρεάλ και Γιουνάιτεντ.
Αποφασίστηκε λοιπόν να ξοδευτεί ένα μεγάλο ποσό, αλλά για περισσότερους παίκτες μιας και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάζεται ένα εκτενές φρεσκάρισμα και ποιοτική αναβάθμιση. Ο Κλοπ έχει δώσει λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να δει στα κόκκινα και η διαπραγματεύσεις αναμένεται να αρχίσουν σύντομα, αν δεν έχουν ήδη!
Και αυτό γιατί όπως αναφέρει η «TIMES», ο Ολλανδός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Ράιαν Γκράβενμπερχ, είναι από τα πρώτα ονόματα στη λίστα. Άνθρωπος της ομάδας έχει ήδη συναντηθεί με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή στο Άμστερνταμ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ σε μια προσπάθεια να διερευνηθούν οι προθέσεις του στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Αγγλία.
Ο Γκράβενμπερχ μετά από μια γεμάτη τριετία στον Άγιαξ όπου κατέγραψε συνολικά 103 συμμετοχές (12 γκολ), πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι για την Μπάγερν Μονάχου έναντι 18 εκατ. ευρώ. Στο Μόναχο με 27 συμμετοχές (1 γκολ) στη σεζόν, δεν έχει καταφέρει να ενσωματωθεί και να αποτελέσει κομμάτι του… πρώτου ροτέισον με αποτέλεσμα να εξετάζει τις επιλογές του ενόψει καλοκαιριού και τη Λίβερπουλ να ελπίζει πως με ένα ποσό κοντά στα 25 με 30 εκατ. ευρώ να μπορεί να τον κάνει κάτοικο Μέρσεϊσαϊντ.
Το όνομα του Γκράβενμπερχ είναι μόλις ένα από μια λίστα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Μόισες Καισέδο και Αλέξις Μακ Άλιστε (Μπράιτον) και Ματέους Νούνιες (Γουλβς).
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;

