Πάπας Φραγκίσκος: Καλό Πάσχα στους Ορθόδοξους
Ο Πάπας Φραγκίσκος απηύθυνε το μήνυμα του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο πάπας Φραγκίσκος ευχήθηκε «καλό Πάσχα» σε όλους τους Ορθόδοξους, οι οποίοι γιορτάζουν σήμερα την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Φραγκίσκος τόνισε:
«Θέλω να εκφράσω την εγγύτητά μου σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές που, ιδίως στην Ανατολή, σήμερα γιορτάζουν το Πάσχα. Ο αναστηθείς Κύριος να είναι στο πλευρό σας και να σας γεμίσει με το Άγιο Πνεύμα του, καλό Πάσχα σε όλους σας».
Στην συνέχεια, ο ποντίφικας πρόσθεσε: «Οι Ρώσοι και Ουκρανοί αδελφοί, γιορτάζουν σήμερα το Πάσχα. Ο Κύριος ας σταθεί στο πλευρό τους και ας τους βοηθήσει να πετύχουν την ειρήνη».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Νετανιάχου: Οι ΗΠΑ εργάζονται σκληρά για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ – Και εμείς βοηθάμε
- Θέλτα (2-0) και Φράιμπουργκ (5-1) πέρασαν στους «8» του Europa League
- Το 65% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Τραμπ θα διατάξει χερσαία επίθεση στο Ιράν
- «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζουν οι τιμές στα καύσιμα – Σκληρή αντιπαράθεση Τσουκαλά – Μαρινάκη
- LIVE: Σπάρτα Πράγας – Άλκμααρ
- LIVE: Πόρτο – Στουτγκάρδη
