«Χρυσάφι» Αλαφούζου στους παίκτες για τις νίκες με Άρη και Ολυμπιακό
Μοίρασε πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος,
Δύο πολύτιμα τρίποντα στον δρόμο για τον εφετινό τίτλο κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» άλωσαν το Κλεάνθης Βικελίδης την Τετάρτη, ενώ χθες (9/4) επικράτησαν και του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο.
Η διπλή επιτυχία των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά και η παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έφερε και την… επιβράβευση του Γιάννη Αλαφούζου.
Σε πελάγη ευτυχίας ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μοίρασε πριμ 500 χιλ. ευρώ στους παίκτες του για τις δύο μεγάλες αυτές νίκες.
Ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει κοντά στην ομάδα και με το νέο του πριμ, επιβραβεύει τους «πρασίνους» για την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
