Γιοβάνοβιτς: «Κακό αποτέλεσμα, δεν είχαμε τις ατομικές ενέργειες που χρειαζόμασταν»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το 0-0 με τον Βόλο στη Λεωφόρο στάθηκε στο κακό αποτέλεσμα και τις ατομικές ενέργειες που δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.
O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Βόλο, έμεινε στο 0-0 στη Λεωφόρο και έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» για τον τίτλο στη Super League.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Μαγνησίας μίλησε για το τι έφταιξε, τόνισε ότι ήταν ένα κακό αποτέλεσμα και στάθηκε στις ατομικές ενέργειες που δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:
«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί ο Βόλος είχε πολλούς παίκτες έξω από περιοχή, ήταν απαιτητικό να βρούμε ευκαιρίες. Χρειαζόμασταν πιο πολλές ατομικές ενέργειες για να βρουμε ευκαιρίες, σε ένα τέτοιο παιχνίδι χρειάζεσαι σίγουρα ατομικές προσπάθειες και δεν τις είχαμε.
Είχαμε βέβαια την ευκαιρία να νικήσουμε με το πέναλτι, είναι ένα σκληρό, κακό αποτέλεσμα ειδικά στο σημείο που βρισκόμαστε»
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
