Γιάννης Φραγκούλης: Πέθανε ο «Τρομάρας» του Πανιωνίου
Πέθανε ο Γιάννης Φραγκούλης, ο «τρομάρας» του Πανιωνίου.
Πένθος στην οικογένεια του Πανιωνίου, καθώς ο θρυλικός φροντιστής της ομάδας, Γιάννης Φραγκούλης, έφυγε από τη ζωή και η ομάδα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.
Ο Γιάννης Φραγκούλης είχε συνδέσει το όνομά του με τον Πανιώνιο, καθώς επί σειρά ετών ήταν «εργάτης» των «κυανέρυθρων» στο μπασκετικό τμήμα, από τη θέση του φροντιστή.
Η ανακοίνωση του Πανιώνιου:
«Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. αποχαιρετά τον Γιάννη Φραγκούλη, τον αγαπημένο μας «Τρομάρα», επί σειρά ετών «εργάτη» της ομάδας αλλά κυρίως αφοσιωμένο και πιστό φίλο του Ιστορικού Συλλόγου μας.
Ο Γιάννης υπήρξε πάντα μια αγαπητή μορφή σε όλο τον Πανιώνιο και η ανάμνησή του θα είναι πάντα «ζωντανή» στις καρδιές μας».
- Tα σενάρια αύξησης για τον κατώτατο μισθό
- Φτάνει! Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό της κομματικής φιλοδοξίας και του πολιτικού παιχνιδιού
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram – Κατηγορείται για «διευκόλυνση τρομοκρατικών ενεργειών»
- Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο


