
Ιωάννα Τούνη: «Δεν ξέρω ποια σκύλα…» – Τι συνέβη με τον γιο της
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στα social media
Πίσω στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε αυτές τις μέρες με τον γιο της η Ιωάννα Τούνη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο από χθες είναι και πάλι στην Αθήνα, μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, εξαιτίας του ότι δεν έχει κάποια βοήθεια, παίρνει παντού μαζί της το μωρό, μέχρι και στο γυμναστήριο και έχει ήδη συνηθίσει τα πολλά πέρα δώθε, ακόμα και τις πτήσεις με το αεροπλάνο, που είναι αρκετά συχνές.
Ωστόσο, όπως ανέφερε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,ο μικρούλης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και όλο το βράδυ στο σπίτι.
Αναστατωμένος ο γιος της Ιωάννας Τούνη
«Αχ ηρεμία. Χριστέ μου τι ευτυχία είναι αυτή. Τι πάθανε τα αυτάκια μου, τι πάθανε τα χεράκια μου. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει το μωρό με τίποτα. Μέχρι και τώρα που κάνω αυτό εδώ το στόρι. Δεν ξέρω ποια σκύλα συμπεθέρα μου το μάτιαξε στην πτήση. Όλα καλά τώρα. Ιωάννα πάρε αναπνοές! Όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
- Η Fed μέσα από τις δηλώσεις του Κέβιν Γουόρς
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social

