
Ρατσιστική επίθεση στον Μισέλ Αμπού-Χάντμπα – «Πατρίδα δεν έχεις για να πολιτευτείς, γιατί να σε ψηφίσουν οι Έλληνες;»
«Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά ως κοινωνία για να επιτρέπουμε τέτοιες ανήθικες επιθέσεις σε άξιους ανθρώπους»
Υβριστικά έως και ρατσιστικά σχόλια δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο παλαιστινιακής καταγωγής υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μισέλ Αμπου – Χάντμπα.
Ειδικότερα, κάποιοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας αναρτήσεις του βουλευτή στο Facebook για την προεκλογική του εκστρατεία, εκτόξευσαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς θίγοντας την καταγωγή του πολιτευτή.
«Το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές της Αμαλιάδας ψηφίζει έναν δικό της άνθρωπο. Αυτόν ξέρει αυτόν εμπιστεύεται – Ψηφίστε, σκουπίστε τελειώστε εβραιoραγιάδες μου…» έγραψε κάποιος.
Άλλος σχολιαστής απευθυνόμενος στον ίδιο έγραψε «Πατρίδα δεν έχεις για να πολιτευτείς, γιατί να σε ψηφίσουν οι Έλληνες, με ποιο δικαίωμα ζητάς την ψήφο τους;».
Υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή κάνουν λόγο για «αήθη ρατσιστική επίθεση από φασιστοειδή στοιχεία» ενώ άλλοι γράψανε πως «έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά ως κοινωνία για να επιτρέπουμε τέτοιες ανήθικες επιθέσεις σε άξιους ανθρώπους που τιμούν τον τόπο της κοινής μας καταγωγής»
O πολιτευτής στην Ηλεία, απαντώντας στις ρατσιστικές επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνθηκε στον κόσμο που δήλωσε τη στήριξή του. «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους εκφράσατε την υποστήριξη σας απέναντι στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις που δέχομαι εγώ κι η οικογένεια μου τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» έγραψε ο Μισέλ Αμπού – Χάντμπα συμληρώνοντας πως «είμαστε πολλοί που μοιραζόμαστε αυτές τις κοινές αξίες και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον».
Ολόκληρη η απάντηση του πολιτευτή
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια αυτόματου πωλητή προϊόντων κάνναβης χωρίς σύστημα ταυτοποίησης ανηλίκων
- Γκέι βολεϊμπολίστας σε κολέγιο της Καλιφόρνια έγινε viral με τους πανηγυρισμούς του (vids)
- Σε βαρύ κλίμα το συνέδριο της ΓΣΕΕ – Υποψήφιος ξανά ο Γιάννης Παναγόπουλος
- Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα: «Καβγαδίσαμε, ανέβηκε στον πάνω όροφο και έπεσε» ισχυρίστηκε ο 45χρονος Ιταλός που προσήχθη
- Γιατί είναι σημαντικό ο σκύλος μας να ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτό που τού ζητάμε
- Η μισή Euroleague στα πόδια του Φόρεστ…






