Σύνταγμα: Συγκέντρωση κατά του ρατσισμού – «Η διαφορετικότητα είναι πλούτος, όχι πρόβλημα»
Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
Συμβολική συγκέντρωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού που τιμάται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή.
«Η διαφορετικότητα είναι πλούτος, όχι πρόβλημα» επισημαίνεται σε πανό που κρατούν τα άτομα που συγκεντρώθηκαν θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού ενώ με πλακάτ σε διάφορα χρώματα σχημάτισαν τη λέξη «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» έχοντας ως φόντο το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν μέλη του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, μέλη του ελληνικού Φόρουμ μεταναστών, σύλλογοι και άλλες συλλογικότητες.
Δείτε φωτογραφίες:

- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442