Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη περιγραφή  Σχορτσανίτη για σχόλιο που τον στιγμάτισε «θα βιάσω την κόρη και τον γιο σου» (vid)

Απίστευτη περιγραφή Σχορτσανίτη για σχόλιο που τον στιγμάτισε «θα βιάσω την κόρη και τον γιο σου» (vid)

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, αναφέρθηκε στο συμβάν του 2014, όταν και όρμησε μαινόμενος σε αντίπαλη κερκίδα κυνηγώντας έναν οπαδό που απείλησε την οικογένειά του.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο πάλαι ποτέ σέντερ φόβητρο των ευρωπαϊκών γηπέδων με την πλούσια καριέρα, όχι τυχαία, αγαπήθηκε από όλους τους φιλάθλους των ομάδων που αγωνίστηκε, ενώ πλέον απολαμβάνει την αποδοχή από το σύνολο του μπασκετικού κοινού.

Απάντησε με προθυμία σε πολλές ερωτήσεις αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην καριέρα του, στη σχέση του με τα παιδιά του, στην γνωριμία με τη σύζυγό και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για τα φαινόμενα ρατσισμού που βίωσε τόσο αυτός όσο και ο Γιάννης.

Αυτό που συγκλονίζει όμως είναι η αναφορά του συμβάντος που εξελίχθηκε πριν από 9 χρόνια όταν ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όρμησε εκτός εαυτού στην εξέδρα και κυνήγησε ένα οπαδό της αντιπάλου ομάδας με πολύ εχθρικές διαθέσεις αλλά ευτυχώς δεν τον έπιασε…


Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός δεν έχει… παίξει το παιχνίδι του lifestyle: «Δεν είχα ποτέ την ανάγκη των αυτοκινήτων, της δόξας. Εμένα μου άρεσε να παίζω μπάσκετ όλα τα παρελκόμενα ήταν δευτερεύοντα».

Για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του: «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα τυχαία. Ήταν φοιτήτρια τότε και δούλευε σε ένα μαγαζί στην Καλλιθέα. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ήταν μία διαδικασία. Δεν είχε ιδέα ποιος είμαι και τι κάνω όταν γνωριστήκαμε. Αυτό μας διευκόλυνε είναι η αλήθεια».

Για το αν κάποιο από τα παιδιά του θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ: «Ο γιος μου θέλει να παίξει μπάσκετ. Δεν είναι δουλειά μου να αποτρέψω τα παιδιά μου από το να κάνουν κάτι. Δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αν θέλουν να κάνουν κάτι, προσπαθώ να τα ενθαρρύνω».

Για το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει στην καριέρα του στα γήπεδα: «Το σχόλιο που μπορώ να ξεχωρίσω είναι αυτό που μου κάνανε όταν έπαιζα στο Ισραήλ. Μου είχε πει κάποιος κάτι πολύ άσχημο. Τελειώσαμε έναν αγώνα μεταξύ ομάδων με μεγάλη έχθρα και γύρισε ένας και μου είπε… θα βιάσω την κόρη σου και τον γιο σου»

Για τον ρατσισμό και αν τον έχει βιώσει στη ζωή του: «Δυστυχώς ο ρατσισμός είναι κομμάτι της ζωής για κάποιον που είναι διαφορετικός».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αντίστοιχα φαινόμενα ρατσισμού: «Όταν ξεκινούσε, το εύκολο που έλεγαν ήταν ότι ήθελαν να τον βάλουν επειδή είναι έγχρωμος. Αυτό δεν ίσχυε όμως. Ο Γιάννης είχε τις ικανότητες, την αγάπη για το μπάσκετ και έφτασε ψηλά».

Για την προσωπική του σχέση με τον Γιάννη: «Είναι δύσκολο να τον βρεις στο τηλέφωνο. Όπως κάθε αθλητής, μετά το τέλος ενός αγώνα το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να μιλήσει στο τηλέφωνο για μπάσκετ. Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, που δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό φαίνεται επειδή πριν φτάσει εκεί που είναι έκανε 5-6 δουλειές την μέρα για να βοηθήσει την οικογένειά του».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024