Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ενόχληση του Σπανούλη με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Η ενόχληση του Σπανούλη με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Άρη με το Περιστέρι.

Το Περιστέρι κατάφερε να φύγει με ένα πολύ σημαντικό «διπλό» από το Nick Galis Hall, στη χθεσινή… μαραθώνια αναμέτρηση με τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ξεκαθάρισε στην αρχική του τοποθέτηση πως μετά την τραγωδία που βιώνει η χώρα με το δυστύχημα στα Τέμπη, τίποτα άλλο δεν έχει αξία, για να του γίνει στη συνέχεια ερώτηση σχετικά με την κίνησή του να καλέσει τους παίκτες του σε τάιμ άουτ 6″ πριν το φινάλε του αγώνα και ενώ η μάδα του προηγούταν με 4 πόντους.

Ο Κόουτς του Περιστερίου έδειξε την ενόχλησή του για το περιεχόμενο και το ύφος της ερώτησης, επαναλαμβάνοντας την αρχική του δήλωση.

«Θα μου επιτρέψετε να μη μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε σαν χώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να συλλυπηθώ τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα, να τους εκφράσω τη συμπόνοια και την θλίψη μου.

Πραγματικά, σαν χώρα βιώνουμε πολύ δύσκολες στιγμές, είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και συντετριμμένοι. Είναι κάτι πολύ θλιβερό αυτό που έγινε, μια τεράστια τραγωδία», ανέφερε ο Σπανούλης για να απαντήσει στη συνέχεια στην ερώτηση αναφορικά με το τάιμ άουτ.

«Με όλο τον σεβασμό, απ’ όλο το παιχνίδι, πιστεύετε πως το τάιμ άουτ είναι αυτό που πρέπει να σχολιάσουμε; Η ομάδα μου έχει κάνει κάτι; Έχει προκαλέσει;

Τότε ποια είναι η σταγόνα, που λέτε; Μίλησα εγώ, είπα ότι έκανε κάτι η αντίπαλη ομάδα; Από ένα παιχνίδι και μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε, μιλάμε για ένα τάιμ άουτ; Δεν είναι σοβαρό μπροστά σε όλο αυτό που βιώνουμε. Να μιλάμε για ένα τάιμ άουτ».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024