
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απόλυτα ερωτευμένη με τον Χρήστο Μάστορα
Το ζευγάρι πλέον δεν αποφεύγει τις δηλώσεις για τη σχέση του.
Η ομορφή Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε σε σόου μόδας με νυφικά το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουάριοθ. Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα του σόου, φορώντας ένα νυφικό. Και φυσικά στο τέλος της επίδειξης δεν απέφυγε να κάνει δηλώσεις περί γάμου. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στέλνει συχνά στον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, φωτογραφίες της με νυφικά.
Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, είπε: «Έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας».
Οι φήμες περί χωρισμού
Σε ερώτηση ρεπόρτερ αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον τραγουδιστή, μετά το έντονο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθάρισε: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα. Δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν να έχουμε χωρίσει πριν από λίγο καιρό».
Στο τέλος, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ρωτήθηκε για το αγαπημένο τραγούδι του συντρόφου της, λέγοντας: «Αχ δεν μου έρχεται τώρα, είμαι μεγάλη φαν, μου αρέσουν όλα, αλλά τώρα δεν μου έρχεται κάποιο».
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων



