Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μπένος: «Έλεγαν ότι είμαι γκέι, αντιμετώπισα bullying και δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια»

Γιώργος Μπένος: «Έλεγαν ότι είμαι γκέι, αντιμετώπισα bullying και δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια»

«Φοβήθηκα και ντράπηκα να το πω στους γονείς μου. Ο λόγος που το ξεπέρασα είναι επειδή το είπα στην μεγάλη μου αδερφή»

Τον Γιώργο Μπένο υποδέχτηκε στην ταράτσα του «Night Out» το βράδυ της Πέμπτης (24/3) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του «Maestro», ενώ εξομολογήθηκε και το bullying που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

Για την σκηνή του ξυλοδαρμού της μητέρας του (Μαρίας Καβογιάννη) από τον πατέρα του (Γιάννη Τσορτέκη), που αποτελεί γροθιά στο στομάχι, δήλωσε: «Με τον Γιάννη Τσορτέκη, όταν κάναμε την σκηνή του ξυλοδαρμού συνέβη κάτι περίεργο. Θυμάμαι με έπιασαν τα κλάματα, δεν μπορούσα να δεχτώ ότι, αυτό που εμείς γυρνάμε τώρα, κάπου μπορεί να συμβαίνει».

«Το πήρα πολύ βαριά»

Στη συνέχεια, μιλώντας για την κλειστή περιοχή στην οποία μεγάλωσε και τα σχόλια που άκουγε, εξομολογήθηκε: «Τα αρνητικά του να μεγαλώνεις σε μια κλειστή κοινωνία είναι ότι ο άλλος θα πει πολύ εύκολα κάτι για σένα, θα σε κρίνει, υπάρχει αυτό το “τι θα πει ο κόσμος”. Με κάνει έξαλλο το τι θα πει ο κόσμος, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα πριν. Τι νοιάζει τον άλλον τι θα πω, πως θα ντυθώ ή με ποιον θα κάνω παρέα».

«Στο Γυμνάσιο επειδή έκανα παρέα πάρα πολύ με κορίτσια και λιγότερα με αγόρια έγινε λόγος πολλές φορές να με δείξουν με το δάκτυλο. Έλεγαν γιατί τώρα κάνει παρέα με κορίτσια, μήπως είναι γκέι; Δεν έχει σημασία αν είσαι ή δεν είσαι, το θέμα είναι γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να σε κρίνει. Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος μέσα στην κοινωνία, φαντάζονται ότι ένα αγόρι πρέπει να κάνει παρέα με αγόρια και ένα κορίτσι με κορίτσια. Το πήρα πολύ βαριά αυτό γύρω στα 15.Αυτό μου δημιούργησε ένα κλείσιμο κι έγινε η αφορμή για να δεχτώ και κάποιο bullying. Είχα χαρτάκια στα βιβλία ότι μετά το τέλος του μαθήματος θα… Απειλητικά. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν το έχω ξεχάσει».

«Έκανα το λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον δικό μου… Έχασα πολύ χρόνο με το να μην το λέω. Φοβήθηκα και ντράπηκα να το πω στους δικούς μου. Σίγουρα ήταν λάθος που δεν το έκανα. Ο λόγος που το ξεπέρασα είναι επειδή το είπα στην μεγάλη μου αδερφή και μου είπε μην ντρέπεσαι για κάτι και δεν είναι κακό να το πεις στην μαμά και στον μπαμπά, αφού είναι δίπλα μας. Από εκεί άρχισα να διαχειρίζομαι το πράγμα πολύ καλύτερα», είπε επίσης ο Γιώργος Μπένος.

«Αισθάνομαι τυχερός και ευγνώμων που ήρθε αυτό το κείμενο από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω. Θα ήθελα κάποια πράγματα να υπάρχουν μόνο στην μυθοπλασία. Δεν μου ήταν ευχάριστο να δέχομαι μηνύματα από παιδιά που μπορεί να έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις και που ντρέπονται γι’ αυτό που είναι», κατέληξε.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024