Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα – Είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
Με άκρως εξομολογητική διάθεση η Έλενα Παπαρίζου.
Για την κατάθλιψη στα σχολικά χρόνια και τις αμφιβολίες ως προς τη σεξουαλικότητά της στην εφηβεία μίλησε η Έλενα Παπαρίζου.
Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συζήτηση έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6 με τον Τάσο Μπιμπισίδη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια διηγήθηκε πολύ προσωπικές στιγμές από τη ζωή της όσον αφορά στην κατάθλιψη, αλλά και στη σεξουαλικότητα των ανθρώπων.
«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου.
Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο» ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.
«Είχα αμφιβολίες στα 13 μου»
«Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια!
Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου» εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.
- Τουρκία: Ανακοίνωσε την ενσωμάτωση συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου σε drone
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%



