Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Εντοπίστηκαν στην Εγνατία Οδό να μεταφέρουν τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς 23 και 44 ετών και δύο αλλοδαπούς 23 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κατά περίπτωση δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, εγκληματική οργάνωση, απείθεια, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και για οδήγηση άνευ ικανότητας οδηγού.
Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα (18-03-2023) στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, αστυνομικοί των προαναφερόμενων υπηρεσιών, εντόπισαν ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα με οδηγό και συνοδηγό τους δύο ημεδαπούς, και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Ακολούθως, στην περιοχή του Δενδροποτάμου συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί συνεργοί τους, οι οποίοι ανέμεναν, προκειμένου να παραλάβουν τους διακινούμενους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Κοινωνική πολιτική και προσφυγικό: Τι είναι ο «ασφαλειοποιημένος ανθρωπισμός» και γιατί μας αφορά;
- LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς
- ΕΝΦΙΑ: Παράταση μη καταβολής για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.
- Χανιά: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης
- Η Διεθνής Αμνηστία ζητά να κατηγορηθούν οι ΗΠΑ για το χτύπημα στο Δημοτικό του Ιράν


