Σάκης Τανιμανίδης: «Με έχουν πει μ@λ@κα…»
Τι έχει συμβεί;
Το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «TractioN» βρέθηκε καλεσμένος ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή του STAR για τις επαγγελματικές του επιτυχίες, κάτι που κατάφερε με την βοήθεια της «τύχης».
Επιπλέον, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στην πανέμορφη οικογένεια που έκανε με την Χριστίνα Μπόμπα, κάτι που σε καθημερινή βάση τον τρελαίνει με την καλή έννοια (δείτε εδώ την ανάρτηση με τις δίδυμες), αλλά έκανε λόγο και για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τον αυτόν.
Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για τα σχόλια που λαμβάνει
«Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη. Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει.
Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@#$λάκα, γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι «μπαμπά». Δεν θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια» παραδέχτηκε.
Σχετικά με το World Party, είπε: «Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα».
Δείτε το βίντεο
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού
- Νέα Υόρκη: Βίντεο σοκ με οδηγό ΙΧ να πέφτει πάνω σε ποδηλάτες – Ένας νεκρός
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- SOS και παγίδες για τα τα ενοίκια: Οι κωδικοί στο νέο Ε2 που μηδενίζουν τον φόρο
- Νέες ταινίες: Η κινηματογραφική ζωή μετά τα Όσκαρ




