Ο Καραλής προκρίθηκε με άνεση στον τελικό
Θέση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξασφάλισε ο Εμμανουήλ Καραλής.
Ο Εμμανουήλ Καραλής, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση, στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ελληνας επικοντιστής, υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια, διαδοχικά, τα 5.40μ, τα 5.55μ, τα 5,65μ. και τα 5.75 μέτρα, που ήταν και το όριο πρόκρισης, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στον αυριανό (5/3, 18:18) τελικό του αγωνίσματος.
Θυμίζουμε πως ο Καραλής δίνει το παρών στη διοργάνωση της Πόλης με καλύτερη επίδοση στα 5.86, την οποία και είχε κάνει προ ημερών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.
- Βίντεο από το Γενικό Κρατικό διαψεύδει τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη για την επίθεση Ζιαζιά
- Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
- Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας
- Με ζώνη στη μέση του ο Βεζένκοφ – Περπατούσε με το ζόρι μετά το τέλος του τελικού
- Παναθηναϊκός: Η απονομή στους Κυπελλούχους Ελλάδας «πράσινους» (vids)
- Παρίσι: Διαδήλωση υποστήριξης στην Ουκρανία, ενόψει της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών από την έναρξη του πολέμου
