Διπλό κορυφής για την Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην Στουτγκάρδη, αλλά επικράτησαν με 2-1 και έπιασαν ξανά την Ντόρτμουντ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς στο Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά το γκολ το πέτυχε η Μπάγερν στο 39′. Ο Ντε Λιχτ έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 62′ οι πρωταθλητές έκαναν και το 0-2 με σκόρερ τον Τσούπο-Μοτίνγκ από ασίστ του Μίλερ και ύστερα από όμορφη ομαδική συνεργασία.
Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Περέα στο 89′, με τον πρώην άσο του ΠΑΣ Γιάννινα να σκοράρει από κοντά και να δίνει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, λίγο έλειψε να έρθει και η ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κουλιμπαλί πέρασε μόλις άουτ από το δοκάρι του Ζόμερ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.