ΔΙΜΕΑ: Εντοπίστηκαν 47.124 προϊόντα-«μαϊμού» – Πρόστιμα 204.750 ευρώ
Η επιχείρηση έλαβε χώρα σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, και κατόπιν αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών
Ελέγχους σε επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής πώλησης, πρατήρια καυσίμων και super markets στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διενήργησαν ελεγκτές της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων το τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου.
Η επιχείρηση έλαβε χώρα σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, και κατόπιν αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 47.124 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 204.750 ευρώ.
- Λόγω Φενεμπαχτσέ άλλαξε η ημερομηνία και του αγώνα Μονακό-Ολυμπιακός
- Ορέσνικ: Στη δημοσιότητα τα θραύσματα του ρωσικού υπερόπλου μετά το νέο χτύπημα στην Ουκρανία
- Ανάγκασε γυναίκα να κάνει σεξ με 1000 άνδρες και την βιντεοσκοπούσε – Καταδικάστηκε σε ισόβια
- Η Λουγκάνο θα τιμωρήσει και τον Κούτσια μετά την επίθεση που δέχτηκε από συμπαίκτη του
- ΕΦΕΤ: Aνακαλεί προϊόντα σοκολάτας
- Άγνωστη λέξη για τον Γκαγκάτση και τον Λανουά η ευθύνη για τα λάθη των διαιτητών








