Κανός: «Ευχαριστούμε για τη στήριξη» (pic)
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά ο Πορτογάλος διαιτητής, Ζοάο Πινέιρο, ακύρωσε γκολ του Μάριου Βρουσάι στις καθυστερήσεις και έκλεψε από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού αυτό που δικαιούνταν.
Ο Σέρτζι Κανός, ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία του Μπρινιόλι και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, με ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε στον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του και τόνισε ότι άπαντες θα τα δώσουν όλα στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
«Σας ευχαριστώ για το πάθος και τη στήριξή σας χθες. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ πως μετά τα χθεσινά μου… άνοιξε η όρεξη για να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να τα διορθώσουμε την Τετάρτη. Θα σας χρειαστούμε ξανά. Πάμε Ολυμπιακέ».
Δείτε την ανάρτησή του:
Thank you for your passion and support yesterday❤️ I can only promise you that yesterday made me hungrier to put things right on Wednesday. We will need you again. PAME @olympiacosfc ❤️ pic.twitter.com/CiJ6DaJaDK
— Sergi Canós Tenés (@sergicanos) February 26, 2023
- Κρήτη: Κύμα προσφυγικών ροών – Διαδοχικά περιστατικά μέσα σε λίγες ώρες
- Η Σελίν Ντιόν απέναντι στο Σύνδρομο Δύσκαμπου Ατόμου – Ποζάρει με μαγιό κι αισιοδοξία: «Ανυπομονώ για το καλοκαίρι»
- Αγρίνιο: Διαρρήκτης σκαρφαλώνει σε τέντα και κλέβει εστιατόριο – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ιράκ: Επίθεση σε αμερικανική βάση και έκρηξη σε ξενοδοχείο στο Αρμπίλ
- Κύπρος: Tα ελικόπτερα Wildcat έφτασαν στη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου
- Πάτρα: Γνωστός γιατρός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του