Πάτρα: Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο 18χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου
Ο νεαρός βρισκόταν στην πόλη με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 18χρονος που έπεσε χθες από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα και κατέληξε στην πισίνα.
Ο νεαρός βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το κορμί. Βάσει των εξετάσεων των γιατρών, ο 18χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται πως παράλληλα είχε έναν διαπληκτισμό με την κοπέλα του.
Η πτώση έλαβε χώρα στο πίσω μέρος του κτιρίου προς την πλευρά της πισίνας, προκάλεσε σοκ στους υπόλοιπους διαμένοντες στο ξενοδοχείο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους και πετάχτηκαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει.
Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του, και οι γονείς του πήγαν στην Πάτρα για να είναι δίπλα του.
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026


