Ευθεία επίθεση στον Κώστα Κατσουράνη επειδή… τόλμησε να πει ότι υπάρχει πέναλτι υπέρ του Αρη στη φάση του Φαμπιάνο με τον Αθανασιάδη εξαπέλυσε η ΑΕΚ μέσω διαρροών.
«Δεν ξέρω τους κανονισμούς, αλλά εγώ βλέπω μια γονατιά στο κεφάλι και λέω είναι πέναλτι, παρόλο που διώχνει τη μπάλα ο Αθανασιάδης. Εγώ το βλέπω πέναλτι το χτύπημα στο κεφάλι του Φαμπιάνο», είχε αναφέρει ο Κώστας Κατσουράνης στους «Betarades».
Η τοποθέτηση του βετεράνου άσου προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να τοποθετούνται μέσω διαρροών και να εξαπολύουν επίθεση στον άλλοτε ποδοσφαιριστή τους.
«Σε ότι έχει να κάνει με την εξωφρενική τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη περί πέναλτι στη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο, εκφράζουμε τη λύπη μας που ο πρώην ποδοσφαιριστής μας συντάσσεται με τον μηχανισμό της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ, πιθανότατα επειδή θεωρεί πως έπρεπε να τιμηθεί ιδιαίτερα το πέρασμα του από την ομάδα, στα πλαίσια του νέου μας γηπέδου.
Κατά τα άλλα η άποψη που εξέφρασε είναι ανάξια σχολιασμού. Κρατάμε μόνο το ό,τι δεν ξέρει από κανονισμούς», ανέφεραν οι άνθρωποι της Ενωσης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κατσουράνης σχολιάζοντας το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη, ανέφερε επίσης: «Δεν είχε πάρα πολλές τελικές η ΑΕΚ μέσα στην περιοχή, όπως μας έχει συνηθίσει.
Παρόλο που το ματς είναι 3-0 πρέπει η ΑΕΚ να προβληματιστεί, αλλά αν στην μέτρια ημέρα κερδίζει, παρόλο με την απόφαση του διαιτητή που θα μπορούσε αν είχε δώσει το πέναλτι να αλλάξει το παιχνίδι.
Η ΑΕΚ πέρασε πρώτη, μπορεί να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο αλλά πέρασε πρώτη. Ο ΠΑΟ παίζει ένα δύσκολο ματς στην Τρίπολη. Η ΑΕΚ μας δείχνει ότι είναι το πρώτο άλογο σε αυτή την κούρσα γιατί έχει μεγάλο ρόστερ. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει να φέρει τέτοιους παίκτες από τον πάγκο», είπε ο Κατσουράνης.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.