Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για το πέναλτι του Λεβαδειακού
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολλά παράπονα για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Λεβαδειακού
Μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η σκυτάλη των… παραπόνων πέρασε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι έξω φρενών με το πέναλτι που δόθηκε στον Λεβαδειακό, κάνοντας λόγο για κραυγαλέο λάθος.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Για δεύτερο συνεχόμενο ματς γινόμαστε μάρτυρες ακατανόητων διαιτητικών αποφάσεων. Εμείς δεν θέλουμε να μας μάθει η ΚΕΔ τους κανονισμούς, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, πράγμα τόσο εξόφθαλμο, που ο VAR φώναξε τον Διαμαντόπουλο να διορθώσει το λάθος του.
Η επιμονή ενός διαιτητή να διατηρήσει ένα τόσο κραυγαλέο λάθος, δεν μπορεί να αποδοθεί σε κακή εκτίμηση. Εμείς δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε εντυπώσεις, αλλά ό,τι μας αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε όλα τα έννομα μέσα απέναντι σε ντροπιαστικές διαιτησίες σαν τη σημερινή».
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442