Τι γίνεται με το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τσέκαραν τον αγωνιστικό χώρο στη Λεωφόρο
Η έντονη βροχόπτωση στην Αττική έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα – «Τσέκαραν» τον αγωνιστικό χώρο στη Λεωφόρο – Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.
Η κακοκαιρία και η έντονη βροχόπτωση στην Αττική προκάλεσε μεγάλη ανησυχία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (19:30).
Από νωρίς οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο γήπεδο και «τσέκαραν» συνεχώς τον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο έκαναν πριν από λίγο και οι διαιτητές της αναμέτρησης, αλλά και οι παράγοντες και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μόλις έφτασαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Παρά την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική τις τελευταίες ώρες, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει φόβος αναβολής του παιχνιδιού, αφού ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η αίσθηση που υπάρχει μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς το χορτάρι δεν κρατούσε νερά και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, παρά τις συνθήκες που επικρατούν από το πρωί της Πέμπτης.
Μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι βέβαια οι διαιτητές θα τσεκάρουν ξανά τον αγωνιστικό χώρο και εάν δεν υπάρξει κάποια πρόβλημα, το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις 19:30. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στην Τούμπα είχε λήξει με 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.
- Μόσχα: «Πνιγμένη» στο χιόνι – Πολικές θερμοκρασίες, προβλήματα στα τρένα και αυτοκίνητα ακινητοποιημένα
- Συνελήφθη μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται σε ομάδα της Elite League: Οδηγούσε στις γραμμές του τρένου – Ήταν θετικός στο αλκοτέστ
- Θρύνος στο ελληνικό μπάσκετ: Παίκτης ερασιτεχνικής κατηγορίας «έφυγε» από τη ζωή εν ώρα αγώνα
- Ολυμπιακός – Υδραϊκός 17-11: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- Κάθριν Ο’Χάρα και Μπο Γουέλς: Ο έρωτας στα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη» και οι «δύσκολες στιγμές»
- Έπσταϊν: «Όσα λένε οι μεγιστάνες μεταξύ τους» προδίδουν κακοποίηση – Οι νέες αποκαλύψεις και οι καταγγελίες των θυμάτων


