Πήρε Σέρβο αμυντικό ο Παναιτωλικός
Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού, Νίκολα Στάγιτς.
Την απόκτηση του Νίκολα Στάγιτς, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως αριστερός μπακ, ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός
Ο Στάγιτς είναι 21 ετών και προέρχεται από την ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί Εθνικές ομάδες U19 – U18 και U17 της Σερβίας.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Σέρβο αμυντικό, Nikola Stajic.
O Stajic που αγωνίζεται ως στόπερ αλλά κι ως αριστερός μπακ εξελίχθηκε μέσα από τις φημισμένες Ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα ενώ αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες U19 – U18 και U17 της Σερβίας. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2001 κι έχει ύψος 1,83μ.
Στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στις Brodarac, San Fernando CD, Graficar και Radnicki Nis. Πρόκειται για έναν παίκτη νεαρό, εξελίξιμο και με υψηλό κίνητρο για διάκριση που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Οργανισμού».
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του
- Οι βουλευτίνες της Ιαπωνίας αγωνίζονται για περισσότερες τουαλέτες – Δύο καμπίνες, 73 γυναίκες, μια μεγάλη ουρά



