
MasterChef: Συγκλονιστική στιγμή – «Μου έχει σηκωθεί η τρίχα»
«Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης»
Την συγκλονιστική ιστορία της απώλειας του άντρα της διηγήθηκε η Κωνσταντίνα στους κριτές του MasterChef.
Ο σύζυγός κοιμόταν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ, με την ίδια να είναι σε κατάσταση σοκ και να μην θυμάται καν στιγμές από το τραγικό συμβάν.
Η συγκλονιστική εξομολόγηση
«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» είπε η Κωνσταντίνα στο MasterChef για την τραγική απώλεια που έζησε.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν συγκλονισμένος για το πως έχει χειριστεί την κατάσταση και πως αυτό την οδήγησε στο να έρθει ακόμα πιο κοντά με την μαγειρική: «Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κλπ. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό».
Η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να πάρει κάποια ποδιά για να συνεχίσει την πορεία της στο MasterChef.
Δείτε το βίντεο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης
- Τι γράφουν στην Ιταλία για το μέλλον του Πίτερς
- Τουρκία: Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση – 8 νεκροί ανάμεσά τους ένα 9 μηνών βρέφος

