
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην επίμαχη δίκη
Η Άννα Μαρία Χαραλάμπους μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, τον Φάνη Μουρατίδη, την επιτυχία που της κόστισε και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στα γεγονότα στην ζωή της που την σημάδεψαν: «Με αλλάξαν ο ερχομός των παιδιών και η απώλεια της μητέρας μου, που «έφυγε» αρκετά νέα, την αναζητώ συνέχεια».
Για την επιτυχία που είχε με την σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» σχολίασε: «Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν παρακατιανοί. Η επιτυχία στην τηλεόραση μου κόστισε στο θέατρο για ένα διάστημα, γιατί μας θεωρούσαν πιο δεύτερους. Με τον Απόστολο Γκλέτσο δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο την εποχή των ”Ψίθυρων καρδιάς”, κάποιες φορές θέλαμε συνοδεία».
Ενώ μίλησε και για τον σύζυγό της και ηθοποιό: «Με τον Φάνη Μουρατίδη δεν έχουμε αντιζηλίες ή ανταγωνισμό, υπάρχει μεγάλη κατανόηση όμως. Ήμουν ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και η συγκατοίκηση στην αρχή με τον Φάνη Μουρατίδη μου φαινόταν περίεργη».
Και αναφέρθηκε και για την συμμετοχή του Φάνη Μουρατίδου στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μaestro»: «Το ”Μaestro” είναι μια άρτια δουλειά, ο Φάνης είναι πάντα κάλος, λάμπει όταν το περιβάλλον είναι τόσο καλά δομημένο».
Σχετικά με την πιθανότητα να άλλαζε κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση απάντησε με ειλικρίνεια: «Η εξωτερική εμφάνιση είναι τυχαία, χαίρομαι για κάποια καλά που έχω, μεγαλώνω και ωριμάζει η εικόνα. Σκέφτομαι, πλησιάζω και στα 50, αν δω ότι κάτι είναι πολύ χάλια, μπορεί να τα διορθώσω».
Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις».
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Διάλεξε το θάνατο σου, αγάπη μου» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός






