Πάτρα: Εντοπίστηκε το 4χρονο παιδί που είχε εξαφανιστεί
Ο πατέρας του παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομία που είχε κινητοποιηθεί, ότι είναι καλά στην υγεία του
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός μικρού παιδιού στην Πάτρα που είχε χαθεί από το πρωί της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ ο πατέρας του παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομία που είχε κινητοποιηθεί, ότι το παιδί έχει επιστρέψει σπίτι και είναι καλά στην υγεία του.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι τα ίχνη του 4χρονου που μένει στην οδό Ρόδου στην περιοχή της Αγ. Σοφίας είχαν χαθεί από το πρωί.
Παρά τις αγωνιώδεις αναζητήσεις της οικογένειας μέχρι νωρίς το απόγευμα δεν είχαν καταφέρει να το εντοπίσουν και ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώσε όλες τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν σε υπηρεσία να ξεκινήσουν αναζητήσεις για να βρεθεί το μικρό παιδί.
Τελικά όπως αναφέρθηκε, ο πατέρας του παιδιού ενημέρωση ότι το παιδί βρέθηκε.
- Γαλλία: Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Τζακ Λανγκ παραιτήθηκε λόγω έρευνας σχετικής με τον Έπσταϊν
- Moltbook: Το AI φτιάχνει τη δική του κοινωνία και εμείς παρακολουθούμε από απόσταση
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις
- De facto προσάρτηση: Νέα ισραηλινά μέτρα ενισχύουν τον έλεγχο και τους παράνομους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
- Κέρδος έναντι της Τέχνης – Ο Κόπολα παρέμεινε οραματιστής, οι Λούκας και Σπίλμπεργκ «εξαπατήθηκαν»
- Στέγαση: Πόσο επηρεάζει το κόστος της την καθημερινότητά μας – Αριθμοί που δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα



