
Αποκάλυψε τον μεγάλο του στόχο ο ΛεΜπρόν
Ποιο είναι το… απωθημένο του ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, διαβεβαίωσε ότι ένας από τους στόχους που παραμένουν στην καριέρα του, είναι να ανταγωνιστεί μαζί ή εναντίον του γιου του Μπρόνυ Τζέιμς και ότι περιμένει «μόνο» τη στιγμή που θα επιλεγεί στο NBA.
«Πρέπει να βγω στο γήπεδο με τον γιο μου, θέλω να είμαι στο γήπεδο με τον Μπρόνυ. Ή με την ίδια ομάδα ή σε ένα παιχνίδι εναντίον του. Θα ήταν ιδανικό, χωρίς αμφιβολία», είπε ο Τζέιμς σε συνέντευξή του στο «ESPN».
«Τον ρωτάω ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και μου λέει ότι θέλει να παίξει στο ΝΒΑ, οπότε αν θέλει να το κάνει, πρέπει να δουλέψει γι’ αυτό. Είμαι ήδη εδώ, απλά τον περιμένω. Του έχω πει ήδη ότι έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να με πιάσει», πρόσθεσε.
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης
- Καύσωνας τον Μάιο στην Ευρώπη: το νέο πρόσωπο της κλιματικής κρίσης
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Έκρυβε 76 κιλά κάνναβης στο σπίτι του
- Τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα αποκτούν αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφάλειας
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν




