Χωρίς Αλκαράθ το Australian Open
«Απών» από το αυστραλιανό open θα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ.
Ο Κάρλος Αλκαράθ, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη και η Βένους Ουίλιαμς, επτά φορές πρωταθλήτρια Grand Slam, δεν θα αγωνιστούν στο Αustralian Open.
Ο 19χρονος Ισπανός, με ανάρτησή του στο Twitter, έκανε γνωστό πως τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στη Μελβούρνη, στο τουρνουά που θα γίνει από 16 έως 29 Ιανουαρίου.
«Τραυματίστηκα μετά από μια τυχαία, αφύσικη κίνησή μου σε προπόνηση, ενώ ήμουν στην καλύτερή μου κατάσταση. Αυτή τη φορά, το πρόβλημα είναι στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού μου ποδιού.
Είχα δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω στο κορυφαίο μου επίπεδο, ενόψει της Αυστραλίας. Δυστυχώς, όμως, δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στα τουρνουά που είχα προγραμματίσει.
Είναι πολύ δύσκολο για εμένα, όμως πρέπει να παραμείνω αισιόδοξος, να αποθεραπευτώ και να κοιτάξω τη συνέχεια. Τα λέμε στο Αustralian Open το 2024», έγραψε.
Η Βένους Ουίλιαμς, δεν θα αγωνιστεί επίσης λόγω τραυματισμού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του πρώτου Grand Slam της σεζόν.Η Ουίλιαμς επρόκειτο να παίξει το 22ο Αυστραλιανό Όπεν, αφού της απονεμήθηκε wildcard.
Η 42χρονη Αμερικανίδα, δύο φορές φιναλίστ στο Melbourne Park, προετοιμαζόταν για το τουρνουά στο Auckland Classic όπου τραυματίστηκε. «Η Βένους Ουίλιαμς αποσύρθηκε από το Australian Open λόγω τραυματισμού που υπέστη στο ASB Classic στη Νέα Ζηλανδία», ανέφερε το Australian Open σε tweet.
Η Αυστραλιανή Κίμπερλι Μπίρελ πήρε τη wildcard.
- Με αυτές τις ομάδες συζητά ο Τζι Τζέι Σορτς
- Τενίστας είχε… πρόγραμμα: Zήτησε τάιμ άουτ για να φάει και μετά παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές (vid)
- Εθνική μπάσκετ: Στη Ρουμανία για τη νίκη-πρόκριση
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ευρωπαϊκές μάχες και Ελβετία-Αλγερία
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα πέντε γνωστά ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- ΗΠΑ – Βοσνία 2-0: Άνετη πρόκριση για τους Αμερικάνους – «Ραντεβού» με το Βέλγιο στους «16»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442