Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, πριν την αναμέτρηση με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς… πονοκεφαλιάζει, καθώς ο Ντουέιν Μπέικον τέθηκε νοκ άουτ για τη σημερινή αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Η απουσία είναι μεγάλη για τους «πρασίνους», με τον Αμερικανό φόργουορντ να ταλαιπωρείται από ίωση.
Από το ματς με το Περιστέρι θα απουσιάσει και ο Γκριγκόνις που βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι οι πράσινοι του Ντέγιαν Ράντονιτς θα παραταχθούν με πέντε ξένους τους Λι, Γουόλτερς, Πονίτκα, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.