Άρης: Αυτή είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Πάλμα
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ η κατάσταση του θα επαναξιολογείται καθημερινά, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ανακούφιση στους ανθρώπους του Άρη για τον Λουίς Πάλμα, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό (29/12) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.
Η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή θα επαναξιολογείται καθημερινά από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Ξυλούρη, ενόψει και του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Λουίς Πάλμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο), υπέστη κάκωση στην περιοχή της δεξιάς ποδοκνημικής.
Ο Λουίς Πάλμα εξετάστηκε και σήμερα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Ξυλούρη, ενώ καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασης του».
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]
- Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος, ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ για την Ουκρανία
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)



