Λιμάνια: Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων από τα Ρυμουλκά και Ναυαγοσωστικά
Όπως επισημαίνεται από την Ομοσπονδία των εργαζομένων η απόφαση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων ελήφθη μετά τη συμφωνία για την νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.
Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει για αύριο Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, στα λιμάνια όλης της χώρας αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών.
Υπενθυμίζεται ότι είχαν εξαγγελθεί 2 συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από 00:01 της Τρίτης 27/12/22 οι οποίες τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν.
Η ανακοίνωση
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με βάση τις εξελίξεις, τις αμοιβαίες υποχωρήσεις, την βοήθεια από όλους τους εμπλεκόμενους και την υπογραφή συμφωνίας των όρων για την νέα συλλογική σύμβαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων οι οποίες έγιναν για την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».
Συλλογική σύμβαση εργασίας
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΡΝ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των καταστάσεων και έχοντας την αμέριστη στήριξη τους, συμμετέχοντας και αποφασίζοντας μαζικά στις γενικές συνελεύσεις αλλά και στις απεργίες που η συμμετοχή τους είναι στο απόλυτο 100%, καταφέραμε να προχωρήσουμε στην συμφωνία για την νέα συλλογική σύμβαση».
- Μύκονος Betsson – Άρης Betsson 74-83: Άντζουσιτς και Αντετοκούνμπο «καθάρισαν» για τον «Αυτοκράτορα»
- Προμηθέας – Περιστέρι Betsson 77-84: Βήμα οκτάδας με διπλό στην Πάτρα
- Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 3-1: Εξάποντο οι Αγρινιώτες, βυθίζονται οι Πελοποννήσιοι
- Πέρασε από την Βρέμη η Μπάγερν (3-0) – Σημαντικό τρίποντο για το Αμβούργο (3-2)
- «Βιολάντα»: Προσωρινά κρατούμενος ο ιδιοκτήτης – Η στιγμή της σύλληψής του
- ΕΕ: «Τίποτα δεν εκφράζει την αγάπη όπως τα… χημικά» – Τα τριαντάφυλλα του Αγίου Βαλεντίνου συχνά καλύπτονται με φυτοφάρμακα



