
Ουκρανία: Διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Κίεβο μετά τον νέο ρωσικό βομβαρδισμό
Στη διάρκεια της νύκτας η πρωτεύουσα της Ουκρανίας έγινε εκ νέου στόχος βομβαρδισμών με drones από τη Ρωσία
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται σήμερα στο Κίεβο και σε άλλες δέκα επαρχίες της Ουκρανίας μετά το νέο κύμα επιθέσεων με drones που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί η Ρωσία, ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισης του δικτύου Ukrenegro.
«Όλη τη νύκτα, drones του εχθρού προσπαθούσαν να πλήξουν ενεργειακές δομές», δημιουργώντας «μια δύσκολη κατάσταση για το σύστημα ενέργειας» και «διακοπές στην ηλεκτροδότηση» στο Κίεβο και σε άλλες δέκα επαρχίες της χώρας, επεσήμανε η Ukrenergo στο Telegram.
Γρίφος τα επόμενα βήματα Πούτιν στην Ουκρανία
Στη διάρκεια της νύκτας η πρωτεύουσα της Ουκρανίας έγινε εκ νέου στόχος βομβαρδισμών με drones από τη Ρωσία. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, 23 drones εμφανίστηκαν στον ουρανό του Κιέβου, εκ των οποίων τα 18 καταρρίφθηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα.
«Δυστυχώς μια εγκατάσταση υποδομών καίριας σημασίας επλήγη», ανέφερε στο Telegram ο Σέργκιι Πόπκο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης.
Από την πλευρά του ο κυβερνήτης της επαρχίας του Κιέβου Ολέξι Κουλέμπα επεσήμανε ότι «πολλές υποδομές και σπίτια» «υπέστησαν ζημιές» και τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν.
- Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πατησίων – Εντοπίστηκαν τρεις ύποπτοι μετά από καταδίωξη στον Κηφισό
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πότε θα αναρτηθεί το λάβαρο για την τέταρτη Ευρωλίγκα του
- Ανδρουλάκης: Αρνούμαστε να δεχτούμε μια Αυτοδιοίκηση – παραμάγαζο του Μεγάρου Μαξίμου
- Θέμα αποστρατικοποίησης νησιών βάζει ο Τούρκος ΥΠΑΜ – «Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις» απαντά η Αθήνα
- Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα στη Βόρεια Ελλάδα με τις απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Πάνω από 300 άτομα οι κατηγορούμενοι
- Γωγώ Μαστροκώστα: Σε κλίμα οδύνης η ταφή της στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου



