Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη η αποστολή της Ελλάδας για το United Cup (pic)
Γνωστή έγινε η σύνθεση της ελληνικής ομάδας για το United Cup, με τα ονόματα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη να ξεχωρίζουν.
Η ελληνική ομάδα προετοιμάζεται για το νεοσύστατο United Cup, με τα οκτώ ονόματα που θα συνθέσουν την αποστολή της «γαλανόλευκης» να γίνονται γνωστά και φυσικά να ξεχωρίζουν αυτά της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά.
Συνολικά τέσσερις τενίστριες και τέσσερις τενίστες θα βρεθούν στην Αυστραλία το διάστημα 29 Δεκεμβρίου 2022 – 8 Ιανουαρίου 2023, με στόχο ακόμη μια μεγάλη διάκριση για το τένις της χώρας μας.
Διαβάστε επίσης: Και όνομα κι επώνυμο «βαρύ σαν ιστορία»
Φυσικά τα δύο τεράστια ονόματα του αθλήματος στη χώρα μας δεν θα μπορούσαν απουσιάζουν από τη μεγάλη αυτή γιορτή και έτσι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα ηγηθούν στην προσπάθεια της ελληνικής αποστολής.
Την ανδρική τετράδα συνθέτουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Στέφανος Σακελλαρίδης και Πέτρος Τσιτσιπάς, ενώ η γυναικεία τετράδα αποτελείται από τις Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη.
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
- Αγρότες: Προχωρούν με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κεντρικές αρτηρίες – Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση
- Δημοψήφισμα 1974: Πρώτη κυρία της χώρας η Δημοκρατία
- Ο 40άρης Ρογκαβόπουλος MVP της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL (pic)
- Το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά την «τετραγωνική ρίζα του Brexit»



