Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη η αποστολή της Ελλάδας για το United Cup (pic)
Γνωστή έγινε η σύνθεση της ελληνικής ομάδας για το United Cup, με τα ονόματα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη να ξεχωρίζουν.
Η ελληνική ομάδα προετοιμάζεται για το νεοσύστατο United Cup, με τα οκτώ ονόματα που θα συνθέσουν την αποστολή της «γαλανόλευκης» να γίνονται γνωστά και φυσικά να ξεχωρίζουν αυτά της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά.
Συνολικά τέσσερις τενίστριες και τέσσερις τενίστες θα βρεθούν στην Αυστραλία το διάστημα 29 Δεκεμβρίου 2022 – 8 Ιανουαρίου 2023, με στόχο ακόμη μια μεγάλη διάκριση για το τένις της χώρας μας.
Διαβάστε επίσης: Και όνομα κι επώνυμο «βαρύ σαν ιστορία»
Φυσικά τα δύο τεράστια ονόματα του αθλήματος στη χώρα μας δεν θα μπορούσαν απουσιάζουν από τη μεγάλη αυτή γιορτή και έτσι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα ηγηθούν στην προσπάθεια της ελληνικής αποστολής.
Την ανδρική τετράδα συνθέτουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Στέφανος Σακελλαρίδης και Πέτρος Τσιτσιπάς, ενώ η γυναικεία τετράδα αποτελείται από τις Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη.
- Το καθεστώς του Ιράν διατηρεί τον έλεγχό του, παρά τις καταστροφικές απώλειες – Σε τι ελπίζει;
- Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ 4-1: Η επέλαση συνεχίστηκε (+14) και με το μυαλό στην Αταλάντα
- Euroleague: Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της regular season
- Ευρώπη σε συναγερμό – Ανησυχία για νέες τρομοκρατικές απειλές και κυβερνοεπιθέσεις
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού (pic)
- Μέση Ανατολή: Φόβοι για ένα νέο ισχυρό σοκ στην παγκόσμια οικονομία


