
Σκόπελος: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη – Μήνυμα από το 112 και στον Βόλο
Η Σκόπελος αντιμετωπίζει προβλήματα από την κακοκαιρία Άριελ.
Με απόφαση του δημάρχου Σκοπέλου, Σταμάτη Περίσση αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.
Η απόφαση πάρθηκε καθώς η περιοχή πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα (έντονη βροχόπτωση, θυελλώδεις άνεμοι έως 8 μποφόρ, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες) τα οποία θα συνεχιστούν έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και θα πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.
Προειδοποίηση από το 112
Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα οι κάτοικοι του Βόλου στα κινητά τους τηλέφωνα, για τον κίνδυνο εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ισχυρές καταιγίδες) το επόμενο 24ωρο.
Σύμφωνα με το μήνυμα, προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για τις επόμενες περίπου 24 ώρες. Οι κάτοικοι καλούνται να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
- Κολομβία: Δολοφονία 4 ανθρώπων σε πόλη που γειτονεύει με τη Βενεζουέλα
- Ενοπλες συρράξεις: ΠΟΥ, ΔΕΕΣ και MSF καταγγέλλουν τη γενίκευση των επιθέσεων κατά υπηρεσιών υγείας
- Ιράν: Νέοι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ δεν θα έφερναν πρόοδο, προειδοποιεί ο δημοκρατικός Τζακ Ριντ
- Τραμπ: Θα καθοδηγήσουμε πλοία έξω από τα Στενά του Ορμούζ – Ιράν: Θα παραβιάσετε την εκεχειρία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Καλές συγκοινωνίες; Ραντεβού τo… 2035
- Ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι της αποχώρησης των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ

