Μαρία Ιωαννίδου: «Ο σκύλος μου με έριξε σε έναν γκρεμό»
Τι συνέβη;
Τη Μαρία Ιωαννίδου εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Άνω Τελεία». Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για αυτό το νέο της εγχείρημα, ενώ αποκάλυψε και ένα ατύχημα που είχε με τον σκύλο της τις προηγούμενες ημέρες.
«Ελπίζω να πουλήσει και όπως μου είπαν να γίνει και σήριαλ. Το συζητάμε. Ας πουλήσει πρώτα και μετά υπάρχει μέλλον για το βιβλίο μου» δηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ επεσήμανε ότι η Ναταλία Γερμανού δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, διότι βρίσκεται εκτός Αθηνών, όμως της υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει για αυτό στην εκπομπή της.
- Διαβάστε επίσης: Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μου την έπεσε και…»
Στη συνέχεια των δηλώσεών της η κυρία Ιωαννίδου αποκάλυψε και ένα μικρό ατύχημα που είχε με τον σκύλο της και από το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.
«Με έριξε ο σκύλος μου σε έναν γκρεμό και χτύπησα τα γόνατά μου. Πρέπει γρήγορα να γίνουν καλά, γιατί οι τετρακέφαλοι έπαθαν μία μικρή ζημιά» ανέφερε η ηθοποιός.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Ιωαννίδου επεσήμανε χαριτολογώντας ότι είναι νεότερη απ’ ότι τη δείχνει η Google.
Δείτε όσα είπε
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ



